LICENCIRANJE

Upravni odbor FK Sloboda: Ispuniti sve obaveze do zasjedanja Drugostepene komisije

Avaz Sport

7.5.2019

Upravni odbor FK Sloboda (Tuzla) obavezuje se da će ispuniti sve obaveze do zasjedanja Drugostepene komisije za licenciranje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

- Upravni odbor FK Sloboda Tuzla dobio je odluku Prvostepene komisije za licenciranje klubova koja je zasjedala 3. maja 2019. godine u Sarajevu, a koja je donijela odluku da FK Sloboda Tuzla nije u potpunosti postupio u skladu s pojedinim odredbama Pravilnika o licenciranju kluba BHT Premijer lige BiH te je iz tog razloga komisija odbila zahtjev za licencu FK Sloboda Tuzla za takmičenje u sezoni 2019/2020, saopćeno je iz FK Sloboda, koje prenosimo u cijelosti.

- Ovom prilikom ističemo da Upravni odbor FK Sloboda Tuzla poštuje odluku komisije koja je korektno obavila svoj zadatak pri donošenju odluke.  Vrijedi istaći da je Uprava zatekla određeno stanje u Klubu, povukla odgovarajuće poteze te se obavezuje da do zasjedanja Drugostepene komisije za licenciranje klubova ispuni sve obaveze u skladu s odredbama Pravilnika o licenciranju kluba BHT Premijer lige BiH koje su navedene u odluci Prvostepene komisije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.