DOMAĆI NOGOMET Trener FK Sarajevo

Musemić uoči gostovanja u Bijeljini: Želimo napraviti dobar rezultat

Bordo ekspedicija otputovala u Stanišiće

J. A. / Avaz Sport
08.11.2019 10:38

Musemić: Radnik je jako kvalitetna ekipa

Foto: Arhiv

Ekipa FK Sarajevo jutros je u 10 sati iz Trening kampa Butmir otputovala u Stanišiće, gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovne protiv FK Radnik u Bijeljini.

Bordo tim će odmah po dolasku u Stanišiće obaviti trening. Igrači koji nisu otputovali s ekipom će u 10:30 trenirati u Butmiru. 

Stručnom štabu na raspolaganju neće biti suspendirani Nebojša Gavrić i Amar Rahmanović, a u timu nema ni rezervnog golmana Belmina Dizdarevića, pred kojim su obaveze sa U-19 reprezentacijom BiH. 

- Sigurno da nas u subotu čeka jako teška i zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik. Mi želimo odigrati što je moguće bolje i napraviti dobar rezultat. Za to će nam nesumnjivo trebati puno truda, znanja, koncentracije i snage. Radnik je jako kvalitetna ekipa koja zna da igra, hoće da igra i želi da se nadigrava - rekao je Husref Musemić, trener FK Sarajevo pred odlazak u Stanišiće. 

Za utakmicu konkurira sljedećih 18 igrača FK Sarajevo: Kovačević, Marković, Hodžić, Šabanović, Letić, Lazić, Šerbečić, Dupovac, Stanojević, Đokanović, Oremuš, Velkoski, Hebibović, Milanović, Tatar, Šišić, Ahmetović, Guzina.

Utakmica između FK Radnik i FK Sarajevo igra se u subotu 9. novembra od 13:30 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Komentari

NA VRH