PRIJELAZNI ROK

Sarajevo ponovo posudilo Resića

Ševkija Resić je prvo pojačanje našeg Kluba pred proljetni dio prvenstva, rekao je Sanel Mašić, sportski direktor FK Sloboda

Resić: Potpisao posudbu. FK Sloboda

Piše: G. Šumar

18.1.2021

Naš mladi reprezentativac Ševkija Resić (21) će narednih šest mjeseci igrati za tuzlansku Slobodu kao posuđen igrač FK Sarajevo.  Posudba je dogovorena na obostrano zadovoljstvo klubova, što je potvrdio i Sanel Mašić, sportski direktor FK Sloboda.

- Ševkija Resić je prvo pojačanje našeg Kluba pred proljetni dio prvenstva i očekujemo da će svojim igrama opravdati očekivanja struke i pomoći u ostvarivanju ovosezonskih klupskih ciljeva, rekao je Mašić i dodao:

- Mora se napomenuti da su Sabrina Buljubašić, direktorica FK Sarajevo, njihov sportski direktor Emir Hadžić, te Hadis Zubanović i Tarik Cerić, ljudi koji brinu o karijeri Resića, bili krajnje korektni u pregovorima. Uradili su sve moguće da se dogovor sa našim Klubom ispoštuje i da se realizuje ova posudba. Posao je utoliko veći s obzirom na broj i visinu ponuda koje je FK Sarajevo dobilo za nastavak karijere Resića od objavljivanja raskida ugovora sa Novim Pazarom. Svi su prepoznali da je najispravniji sportski iskorak za Resića upravo posudba Slobodi. Ovim putem im se zahvaljujem na njihovom doprinosu u realizaciji ove posudbe.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.