PRIJELAZNI ROK

Olimpik potvrdio dolazak stopera

Isić smatra da je aktuelni kadar sposoban ostvariti zacrtani cilj

Olimpik može ostvariti cilj. FK Olimpik

Piše: G. Šumar

18.2.2021

Defanzivac Tarik Isić (26) i FK Olimpik dogovorili su saradnju. Podsjetimo, Isić igra na poziciji stopera, a ovo će mu biti drugi angažman u klubu s Otoke, s obzirom na to da je već nastupao za Olimpik u sezoni 2016/17. Ponikao je u Radniku iz Hadžića, a potom nastupao za Turbinu, Čapljinu, GOŠK, Radnik iz Bijeljine, Čelik te malezijski Perak odakle dolazi na Otoku.

- Nakon povratka iz Malezije kontaktirali su me čelnici Olimpika. Jasno su predočili svoj plan i dogovorili smo uslove saradnje, te potpisali ugovor. Mogu reći da su bili jako korektni tokom razgovora i da smo se brzo dogovorili oko saradnje, rekao je Isić.

Što se tiče ambicija kluba i cilja za proljetni dio sezone, Isić smatra da je aktuelni kadar sposoban ostvariti zacrtani cilj.

- Tu sam u ekipi već neko vrijeme i mogu reći da se radi o dobroj grupi igrača. Dobro radimo i siguran sam da će nam se na kraju sve to isplatiti i da ćemo ostvariti cilj. Situacija na tabeli jeste teška, ali ne i bezizlazna. Ponavljam dobro radimo, atmosfera je zaista sjajna i to je svakako jako bitno za ono što nam predstoji, kazao je Isić nakon potpisa ugovora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.