ISTANBUL

Džeko i Višća od naredne sezone u istom timu?!

Avaz Sport

4.4.2019

Ponekad poželim da smo u istom timu, riječi su Edina Džeke kojima je opisao igru saigrača iz reprezentacije Edina Višće. 

Ta želja mogla bi mu se i ostvariti, jer bi, prema navodima turskih medija, od naredne sezone Džeko i Višća mogli nositi dres istog tima.

Turski velikan Fenerbahče zainteresiran je za obojicu naših fudbalera. Jutros su se u turskim medijima pojavile i informacije da su za Džekine usluge zainteresirani i čelnici Fenerbahčea, te da je naš napadač njihova glavna meta.

Nije ostalo na tome. Pojavila se i informacijama kako je i Edin Višća još jedna "meta" istanbulskog velikana i da će za njegove usluge tokom ljeta Fener ponuditi 10 miliona eura.

Tako bi se moglo desiti da dva Edina od naredne sezone nose isti dres, što bi zaista bilo fantastično i sigurno da bi dosta time dobila i reprezentacija BiH. Višća od 2011. nastupa za Bašakšehir, iz sezone u sezonu za ovaj klub pruža fenomenalne partije, a sudeći prema napisima inozemnih medija, epizodi u ovom klubu bi mogao doći i kraj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.