PREMIJER LIGA BIH

Ulaznice za utakmicu Sarajevo - Velež mogu se kupiti i u Mostaru

Ulaznice za navijače Veleža se mogu kupiti po cijeni od 4 KM. Arhiv

G. Š.

22.8.2019

FK Velež u subotu (18 sati) gostuje na stadionu "Asim Ferhatović Hase", gdje će protiv aktuelnog prvaka odigrati utakmicu 6. kola. Povodom toga FK Velež izdao je saopćenje za navijače koje prenosimo u cijelosti.

- U cilju što bolje i lakše organizacije odlaska naših navijača na utakmicu 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH, a na prijedlog FK Sarajevo, karte za navedenu utakmicu (tribina Jug) možete kupiti u našim klupskim prostorijama po cijeni od 4 KM. Prodaja ulaznica krenula je danas od 8 sati. Karte za navedenu tribinu će se moći kupiti i na dan utakmice, ispred stadiona ''Asim Ferhatović Hase''.

Fudbaleri Veleža su za vikend koji je iza nas upisali prvu pobjedu u ovoj novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine. Na stadionu “Rođeni” savladali su ekipu Širokog Brijega (1:0) te prekinuli niz od dva domaća poraza i na najbolji način najavili predstojeće gostovanje na stadionu "Asim Ferhatović Hase" kod aktuelnog prvaka Sarajeva. 

- Nakon teške utakmice koju su imali u subotu, osim odranije povrijeđenih Obrena Cvijanovića, Amara Alikadića i Harisa Ovčine, koji rade po posebnom planu i programu, svi ostali igrači treniraju punim intenzitetom - saopćeno je iz mostarskog kluba.

Međutim, šef stručnog štaba "Rođenih" Feđa Dudić za predstojeću utakmicu neće moći računati ni na Muharema Ćivića, koji je suspendiran zbog tri žuta kartona.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.