TORINO

Pogledajte šta je radio Ronaldo dok mu je Sari davao upute

"Stara dama" već je osigurala prolazak u osminu finala Lige prvaka

Sari i Ronaldo. AFP

J. A. / Avaz Sport

26.11.2019

Nogometaši Juventusa od 21 sat na svom stadionu dočekuju madridski Atletiko. Istina, ekipa iz Torina već je osigurala prolazak u osminu finala Lige prvaka, no u okršaju s gostima iz Madrida sigurno neće htjeti ostati i bez vrha D grupe.

Prvu zvijezdu Juventusa Kristijana Ronalda (Cristiano) prate glasine da je u sukobu s trenerom Mauricijem Sarijem (Maurizio Sarri). Jer protiv moskovskog Lokomotiva i Milana, Sari ga je vadio iz igre dok protiv Atalante uopće i nije bio u sastavu.

Neki su u svemu tome vidjeli problem, dok je službeno objašnjenje da je Ronaldo bio povrijeđen. Ipak, uz takvu situaciju počelo se i šuškati kako će Ronaldo vrlo brzo napustiti klub te kako on s trenerom ne može naći zajednički jezik. 

Ali da odnosi baš i nisu tako zategnuti pokazuje snimak s treninga u ponedjeljak, gdje je Sari nešto objašnjavao, a slavni Porugalac pozorno je slušao.

Iz cijele ove situacije jasno se može vidjeti da među njima ipak postoji uzajamno poštovanje, s time da se i zna ko priča, a ko sluša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.