BIO I KAPITEN

Nekadašnja nada FK Sarajevo priključena prvom timu Širokog

Ivan Grgić, koji je ujedno i član U-18 reprezentacije BiH, karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo

Grgić: Profesionalni ugovor. Fena

Avaz.ba / Fena

31.7.2020

Talentirani 17-godišnji Ivan Grgić potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor sa Nogometnim klubom Široki Brijeg i priključen je prvoj momčadi uoči nove sezone m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

-Za mene kao sedamnaestogodišnjaka mnogo znači potpis profesionalnog ugovora i priključenje prvoj momčadi. Neizmjerno sam zahvalan stručnom stožeru na čelu s trenerom Tonijem Karačićem koji su prepoznali moj rad i pružili mi priliku trenirati i igrati s prvom momčadi, a nadam se i određenim minutama u službenom debiju za seniorsku momčad u novoj sezoni.

Za sada sve ide u pravom smjeru, ovo je jedan od ciljeva koje sam zacrtao u svojoj karijeri. Prvi profesionalni ugovor potpisao sam za renomirani klub u državi, vjerojatno i najbolji za mlade igrače čiji se rad pomno prati i koji često dobiju priliku iskušati se na najvišoj razini - kazao je Grgić.

Ivan Grgić iz Kiseljaka, koji je ujedno i član U-18 reprezentacije BiH, karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo, a kao kapiten predvodio je pionirsku momčad FK Sarajevo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U NK Široki Brijeg došao je u februaru 2019. godine iz HNK Hajduk Split, stoji u saopćenju kluba s Pecare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.