TRAKAVICA

Niko ne može vjerovati šta radi, Bejl opet prevario Zidana,

Nije se vidio ni sa saigračima

Bejl: Izbjegava razgovor. Arhiv

Avaz Sport

9.9.2020

Geret Bejl (Gareth Bale) je trebao ove sedmice da se sastane u četiri oka sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom (Zinedine Zidane) kako bi pronašli najbolji način za rastanak, ali je Velšanin ponovo "izdao".

Navodno, Bejl je najprije zatražio još dva dodatna dana odmora poslije reprezentativnih obaveza, odigrao je regularno utakmice sa Finskom i Bugarskom, 3. i 6. septembra, a onda je zatražio odmor do danas, iako je trebalo da se pojavi u Valdebebasu u ponedeljak.

I kada je danas stigao u Madrid, odjednom je opet - povrijeđen. Madridski mediji prenose da je Bejl prijavio bol u koljenu, ali mu odavno više niko ne vjeruje, naročito pošto je bez problema odigrao 90 minuta prije samo tri dana protiv Bugarske. Bejl se prema navodima pojavio i samo otišao da radi u teretani, niti se vidio sa Zidanom niti sa ostatkom svlačionice. 

Ne treba zaboraviti da je prije mjesec dana zbog navodne povrede odbio da ide u Mančester, na revanš osmine finala Lige prvaka sa Sitijem i da ga je tada Zidan i zvanično precrtao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.