BARCELONA

Rivaldo: Dolazak Laporte sigurno je povećao šanse da Leo ostane

Barcelona je napredovala posljednjih sedmica, Mesi je u odličnoj formi, a na tim je utjecala i promjena predsjednika. Mesi izgleda sretnije od kada se Laporta vratio, to je čovjek kojeg dobro poznaje Rivaldo

Rivaldo. Forbes

G. Š. / Sport klub

26.3.2021

Lionel Mesi (Messi) uskoro bi mogao postigne dogovor sa novom upravom Barcelone i u katalonskom klubu ostane još nekoliko godina, otkriva legendarni Brazilac Rivaldo, nekadašnji as Barse. 

Slobodan igrač

Argentinac je prethodnog ljeta izrazio želju da napusti Nou Kamp. Ipak, kako nije mogao da ode kao slobodan igrač, odlučio je da ostane do kraja ove sezone, kada mu ističe ugovor. Ipak, inostrani mediji pišu da se raspoloženje prve zvijezde tima promijenilo otkad je na mjesto predsjednika stigao Đoan Laporta (Joan).

- Barcelona je napredovala posljednjih sedmica, Mesi je u odličnoj formi, a na tim je utjecala i promjena predsjednika. Mesi izgleda sretnije od kada se Laporta vratio, to je čovjek kojeg dobro poznaje Rivaldo, te dodaje:


Konačan dogovor

- Iz tog razloga počinjem da vjerujem da su sve veće šanse da se Mesi dogovori sa upravom kluba, potpiše novi ugovor i ostane u Barsi još nekoliko godina. Dolazak Laporte sigurno je povećao šanse da Leo ostane.

Inostrani mediji prethodno su pisali da Mesi konačnu odluku neće otkriti prije kraja sezone. Barcelona je trenutno druga u La Ligi, sa četiri boda manje od vodećeg Atletika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.