EURO 2020

Roj Kin: Da sam Ronaldo krenuo bih na njega

Bivši fudbaler oštro kritikovao Feliksa

Feliks i Ronaldo: Portugalci eliminisani sa Eura. TWITTER

E. Ćosić

28.6.2021

Portugal je takmičenje na Evropskom prvenstvu okončao već u osmini finala, pa će tako morati predati krunu novom evropskom prvaku. Ronalda i društvo eliminisali su Belgijanci koji su slavili pogotkom Torgana Azara (Thorgan Hazard) u 42. minuti.

Prvoj zvijezdi tima Kristijanu Ronaldu (Cristiano) nedostajalo je veće podrške saigrača, tek poneki fudbaler aktuelnog prvaka bi u datom momentu preuzeo odgovornost. Jedan od onih koji trpi naročite kritike je Žoao Feliks (Joao Felix), koji je sa klupe uveden u igru da pokuša napraviti šta u napadu, međutim fudbaler Atletiko Madrida nije napravio ništa korisno za svoj tim.

Najoštriju kritiku mladom Portugalcu uputio je legendarni fudbaler Roj Kin (Roy Keane). 

- Žoao Feliks je prevara. Njegova zemlja ga treba, a on ne može pogoditi ni okvir gola. Košta 100 miliona funti? Da sam Ronaldo, krenuo bih na njega u svlačionici - rekao je bivši fudbaler Junajteda, koji je na Old Traffordu u jednom periodu dijelio svlačionicu sa prvom zvijezdom Portugala i idolom mladog Feliksa.

"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU u kojoj možete osvojiti „PlayStation“, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.