SUPERKUP ŠPANIJE

Anćeloti: Bez Modrića u igri gubimo posjed, ali s Valverdeom dobivamo na okomitosti

Luka je nevjerojatno kvalitetan i jako je teško izvršiti pritisak na njemu, ali Valverde je bio taj koji je postigao gol kojim smo izborili finale, rekao je trener Reala

Karlo Anćeloti. Arhiva

G. Š.

13.1.2022

Real Madrid plasirao se u finale španjolskog Superkupa, nakon što su u produžecima utakmice odigrane u Rijadu bio od Barcelone - 3:2. Šef stručnog štaba "Kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti (Carlo Ancelotti) je poslije utakmice biranim riječima pričao o Luki Modriću, koji je igrao je do 82. minute.

- Luka je nevjerojatno kvalitetan i jako je teško izvršiti pritisak na njemu, ali Valverde je bio taj koji je postigao gol kojim smo izborili finale. Moramo procijeniti stvari. Bez Modrića u igri gubimo posjed, ali s Valverdeom dobivamo na okomitosti i snazi u napadu, rekao je Anćeloti, te dodao:

- Obje ekipe su mogle doći do pobjede jer gledali smo sudar dva različita nogometna stila. Oni su se fokusirali na posjed, a mi na kontre.

Real će u finalu igrati s bolji iz dvoboja Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa koji je na programu večeras od 20 sati, a prijenos je na SK1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.