DRUŠTVENE MREŽE

Emotivni opraštaj se od Dženana Čeligije koji je preminuo u 32. godini: Kako te samo volimo, kako ćeš nam samo nedostajati, osmijehu nas lijepi

Čeligija je bio član Futsal kluba Konjic, a u karijeri je igrao još za Centar, Tango, njemački Vilimdorf...

Čeligija je bio poznato ime na malonogometnim terenima. Facebook

M. K.

15.2.2022

Vijest o smrti 32-godišnjeg bh. futsalera, Dženana Čeligije, potresla je  bh. javnost.

Čeligija je bio član Futsal kluba Konjic, a u karijeri je igrao još za Centar, Tango, njemački Vilimdorf, hrvatski Potpićan, kao i u Kini za Čengdu.

Mnogi klubovi široki BiH putem društvenih mreža oprostili su se od Čeligije, a osim futsal klubova, i ostali su se sjetili ovog sjajnog haklera.

Od Čeligije su se između ostalih oprostili FK Sarajevo, MNK Konjic, MNK Banovići, MNK Bubamara, TSV Veilimdorf, FK Klis, Futsal klub Željezničar i mnogi drugi.

Dženaza Dženanu Čeligiji bit će obavljena sutra na mezarju Ravne Bakije u 14 sati.

- Osmijehu naš, ljubavi naša, najdraži prijatelju...

Nemoguće da si otišao ovako rano. Nemoguće. Ne želimo da vjerujemo da te nema više i da nam svojim dječijim osmijehom nećeš više obasjavati prostoriju u koju uđeš - naveli su iz GFC Sarajevo. 

- Ispred našeg kluba želimo da izrazimo saučešće porodici Čeligija, njegovim prijateljima i Futsal Klub Konjic - napisali su iz MNK Banovići. 

- Iznenada nas je napustio veliki zaljubljenik najljepše igre na svijetu Čeligija Dženan u 32. godini života.

Ispred našeg kluba želimo da izrazimo sućut i žaljenje porodici Čeligija, njegovim prijateljima i Futsal Klub Konjic - ovim riječima su se oprostili iz MN Bubamara Cazin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.