LIGA PRVAKA

Malme veliki favorit protiv Žalgirisa: Hadžikadunić ponovo u startnoj postavi

Ove srijede u ponudi su čak tri promo kvote i to sve kečevi - na Olimpijakos protiv Makabija iz Haife, Malme protiv Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ki Klaksvik protiv Sutjeske u kvalifikacijama za Ligu konferencije

Dennis Hadžikadunić. Arhiva

Piše: G. Š.

27.7.2022

Zahuktavaju se kvalifikacije za dva evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svijetu. Ove srijede u ponudi su čak tri promo kvote i to sve kečevi - na Olimpijakos protiv Makabija iz Haife, Malme protiv Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ki Klaksvik protiv Sutjeske u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Duel Malme - Žalgiris (19 sati) možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com.

Olimpijakos - Makabi Haifa

U prvom duelu (21 sat) prije sedam dana u Haifi, nije bilo pobjednika (1:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Domaćin je izjednačio u drugom minutu sudijske nadoknade, kada je Dolev Haziza zatresao mrežu grčkog šampiona. 

Olimpijakos je favorit u revanšu pred svojim navijačima na Karaiskakisu u Pireju. Sezona u Grčkoj još nije počela, dok je Makabi odigrao jedan meč u Izraelu (poražen poslije penala u Superkupu od Hapoel Ber Ševe). 

Jedini gol za crveno-bijele u prvom meču u Haifi djelo je Danca Filipa Sinkernagela, prošle sezone fudbalera Notingem Foresta.

Malme - Žalgiris

Muči se ovog ljeta Malme naših Dennisa Hadžikadunića i Adija Nalića (povrijeđen). Švedski prvak je jedva eliminisao islandski Vikingur u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvom meču drugog kola litvanski Žalgiris je slavio sa 1:0 golom Francuza Fabijena Ourege. Hadžikadunić i drugovi moraju od prvog minuta da kidišu na gol gostiju s Baltika. 

Malme je imao dobru uvertiru pred ovaj duel (19 sati), pobjeđen je Sirijus proteklog vikenda u Alsvenskanu sa 3:1, a dva gola je postigao Albanac Patriot Sejdiju. Zeleno-bijeli nisu igrali u šampionatu Litvanije proteklog vikedna, kako bi se spremili za duel sa Malmeom.

Naš reprezentativac Hadžikadunić ponovo je najavljen u startnoj postavi...

Ovim timovi su se sastali u kvalifikacijama za Ligu šampiona i prije sedam godina. Šveđani su prošli poslije pobjede u prvom meču u gostima sa 1:0, dok je u Malmeu bilo bez pogodaka.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.32. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.