HOLIVUDSKI GLUMAC

Dikaprio demantovao vezu s 28-godišnjom voditeljicom

U februaru ove godine njih dvoje su viđeni kako zajedno uživaju u provodu

Leonardo Dikaprio. Instagram

N. A.

4.4.2023

Nakon što su se u stranim medijima pojavili napisi da je Leonardo Dikaprio (Leonardo DiCaprio) u vezi s 28-godišnjom voditeljicom Majom Jamom (Mayom), glumac je glasine negirao, piše "Daily Mail".

Šuškanja o romansi pojavila su se nakon što su Dikaprio i Jama nekoliko puta viđeni zajedno, a da se često viđaju, potvrdio je izvor.

- Oboje su nedavno izašli iz dugogodišnjih veza tako da ni u čemu ne žure. Zabavljaju se i vidjet će kako će ići - rekao je izvor.

Dvojac je prošlog mjeseca, navodno, boravio u Nujorku, gdje su oboje bili zbog posla. Također su snimljeni kako s prijateljima napuštaju klub "Le Piaf" u Parizu. Još u februaru ove godine njih dvoje su viđeni kako zajedno uživaju u provodu u Londonu, tokom vikenda BAFTA-e.

U posljednje vrijeme Dikaprio je povezivan s nekoliko ljepotica. Glumac se našao na udaru kritika nakon što su mnogi primijetili da izlazi samo s djevojkama mlađim od 25 godina.

Kada su se pojavile glasine o romansi s Jamom, mnogi su se ponadali da je Dikaprio napokon pokazao interes za "starije" cure, ali čini se kako od toga zasad ipak nema ništa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.