DRUŽENJE

Dijana Janković: Osiguranje 50 Centa se tuklo zbog mene, Džej Lo mi je drugarica

Instagram

Avaz.ba

5.7.2018

Dijana Janković, alias Didi J, već neko vrijeme boravi u SAD, gdje snima pjesme, spotove i druži se sa svjetskim džet setom. Njen je cilj da osvoji SAD, a potom i cijeli svijet kroz rijaliti šou koji će pratiti njen put ka vrhu muzičke scene.

S obzirom na to da dosta vremena provodim u Americi, imala sam priliku upoznati dosta poznatih ličnosti s kojima se i privatno družim! Na mene je najveći utisak ostavio reper 50 Cent, čije se osiguranje potuklo zbog mene, zatim tu su i Tejana Taylor, Džej Lo, Kardi Bi, kao i zvijezde koje su u mom rijalitiju o kojima sada ne mogu pričati - kaže Dijana. 

- Što se mog rijalitija tiče, radi se o veoma zanimljivom projektu koji je do sada najveći za mene i već smo snimili nekoliko epizoda i veoma se radujem kako sve ide. Jedan od najvećih rijaliti producenata u Americi je došao na ideju da prati moj put postajanja američke zvijezde i mislim da će šou biti vrlo gledan u cijelom svijetu, naravno Amerika mi je prioritet za sada - dodaje muzička zvijezda i modna kreatorka.

Sigurna je u svoj uspjeh, a na podsmijeh pojedinaca sa estrade – ne obraća pažnju.

Moje pravilo broj jedan je uvijek bilo da nikada ne obraćam pažnju šta ljudi govore. Naravno da mi je bitna podrška velikog broja fanova koje imam, ali na neke zle jezike ne obraćam pažnju. Zato sam danas tu gdje jesam, čvrstim nogama na američkoj sceni gdje gradim ozbiljnu karijeru. Trebalo mi je neko vrijeme da sve ostvarim napornim radom i trudom, ali s izlaskom novih spotova očekujem ogromne rezultate. Nikada nisam odustala od svojih snova i srećna sam što se ostvaruju - navela je Didi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.