ŽIVOT

Samo bahato: Instagram je poludio za torbom supruge Izeta Hajrovića koja košta kao nečija godišnja plaća

Avaz.ba

23.4.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

Blogerka Lejla Hajrović postala je poznata zahvaljujući slavnom suprugu fudbaleru Izetu Hajroviću, koji igra za hrvatski Dinamo. 

Inače, javnosti se približila druženjem s blogerkom Zoranom Jovanović, a često je na meti kritika publike na Balkanu zbog ekstravagantnih odjevnih kombinacija i luksuznog te pomalo bahatog načina života.

No, atraktivna 29-godišnjakinja ne haje za negativne komentare i uživa u tome što život živi na visokoj nozi, a nije teško pogoditi da su joj opsesija skupe krpice i aktuelni trendovi te luksuzna putovanja.

Njena posljednja fotografija na Instagramu izazvala je više pažnje nego obično, a sve zbog papreno skupe tašne koju ova plavuša ponosno nosi. 

Naime, ona je uz uske farmerke, sivi duks i moderne sportske patike ponijela kultnu "Birkinku", koja godinama unazad važi za najtraženiju, ali i najskuplju torbu brenda "Hermès".

Cijena ove torbe kreće se i do 14.000 dolara, u zavisnosti od modela, a to je samo jedan od brendiranih, luksuznih komada koji se mogu naći u njenom ormaru, a koje potpisuju modne kuće YSL, ''Chanel'', ''Fendi'', ''Balenciaga'' i njen omiljeni ''Louis Vuitton''.

I dok se s jedne strane susreće s kritikama, s druge ima i armiju fanova, a veliki broj žena tvrdi da je prava modna inspiracija i da vole njen stil, piše Žena.rs.

- Najljepša supruga fudbalera je Lejla. Ljubomorna sam. Kada bih imala magični štapić, jedan dan bih se zamijenila s tobom - poručili su na društvenim mrežama ovoj blogerki iz Bosne i Hercegovine, koja je rođena u Cirihu.

Inače, zanimljivo je da Izeta i Lejlu zovu i "bosanski Bekamovi" zbog sklonosti da prate modne novitete, ali i zbog specifičnog stila života koji uključuje brojna putovanja i lude izlaske.

Ovaj bračni par nerijetko troši novac na brojna luksuzna putovanja, posjećujući neke od najluksuznijih restorana na svijetu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.