PANDEMIJA

Dženifer Aniston medicinskoj sestri priredila iznenađenje

Glumica je otkrila kako tri sedmice nije izašla iz svoje kuće

Aniston: Čisti ormare i priprema se za nove avanture. Agencije

Avaz.ba

3.4.2020

Glumica Dženifer Aniston (Jennifer) pomogla je prijatelju, voditelju Džimiju Kimelu (Jimmy Kimmel), da iznenadi medicinsku sestru koja je u karantini nakon što se zarazila koronavirusom.

51-godišnja glumica videolinkom se javila u popularnu emisiju kako bi iznenadila Kimbal Feirbenks (Kimball Fairbanks) iz savezne države Juta te je pohvalila zbog njene hrabrosti dok pomaže zaraženim pacijentima. Zdravstvena radnica zbog virusa mora biti dalje od svojih kćerki. Aniston joj je poklonila i bon u vrijednosti od 10.000 dolara.

- Htjeli smo te malo razveseliti pa mi je želja da nekoga upoznaš, njeno ime je Dženifer - rekao je voditelj prije nego se poznata glumica pojavila na ekranu.

- Ne znam kako bih ti zahvalila na tome što riskiraš vlastiti život kako bi pomogla milionima ljudi u ovoj zemlji. Zaista si fenomenalna - rekla je medicinskoj sestri Dženifer.

Slavna glumica otkrila je i kako tri sedmice nije izašla iz svoje kuće kako se ne bi zarazila virusom. Objasnila je i kako joj je taj razgovor jedina komunikacija koju ima s ljudima. 

- Najteži dio ovoga svega mi je gledati vijesti i shvatiti što se događa vani - rekla je Aniston, kojoj nije problem biti kod kuće.

Glumica čisti ormare i priprema se za nove avanture.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako se snimanje kultne serije "Prijatelji", u kojoj je jedna od zvijezda i Aniston, odgađa zbog pandemije koronavirusa. Snimanje je trebalo početi 23. marta, ali do daljnjega se odgodilo dok se situacija ne smiri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.