NA ULICAMA RIMA

Glumac uhvaćen kako ljubi 20 godina mlađu kolegicu, supruga šokirana

Vest, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama "The Affair" i "The Wire", već je deset godina oženjen za dizajnericu Ketrin Ficdžerald

Džejms i Vest: Uhvaćeni na ulicama Rima. Daily Mail

L. K. P.

13.10.2020


Oženjeni glumac Dominik Vest (Dominic West) uhvaćen je kako se ljubi s 20 godina mlađom kolegicom, glumicom Lili Džejms (Lily James), na ulicama Rima. Kako prenosi "Daily Mail", izgledalo je kao da se ne brinu previše oko toga ko ih sve može vidjeti te su uživali u romantičnom vikendu.


Džejms i Vest: Razmjenjivali nježnost. Daily Mail

Zajedno su razgledavali grad, vozili se na električnom romobilu, fotografirali se na svim važnim lokacijama te su ručali u restoranu u centru grada, gdje su ih paparazzi uhvatili kako dijele strastvene poljupce i zagrljaje.


Vest, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama "The Affair" i "The Wire", već je deset godina oženjen za dizajnericu Ketrin Ficdžerald (Catherine Fitzgerald), s kojom ima i dvoje djece, ali o razvodu se službeno nisu oglasili. Glumac nije nosio vjenčani prsten tokom odmora u Rimu.



Lili Džejms i Dominik Vest. Daily Mail

Njegova supruga nije skrivala koliko je šokirana zbog cijele situacije. Izvor za spomenuti portal otkrio je da joj se slomilo srce kada je vidjela fotografije iz Rima.



Vest i Ficdžerald: Imaju dvoje djece. Agencije

-Mislila je da je njihov brak u redu i da su još uvijek zajedno. Zvala ga je na mobitel, ali joj se nije htio javiti. Ovo je šokiralo jer se dogodilo odjednom - rekao je.

Lili Džejms proslavila se ulogama u filmovima kao što su "Pepeljuga", "Baby Driver" i "Mamma Mia", a pet godina je bila u vezi s glumcem Metom Smitom (Matt Smith). Prekinuli su u decembru prošle godine, ali su mediji uskoro počeli pisati o pomirenju, budući da je par karantinu proveo skupa. Međutim, čini se da ta ljubav nije potrajala, a Lili je brzo pronašla zamjenu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.