PODRŠKA

Elektro-Bijeljina odložila radove na trafo stanici zbog finala Mundobasketa

Na taj način ćemo omogućiti našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše, navedeno je

Srbija čeka zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu već 21 godinu. FIBA

N. Č.

10.9.2023

Košarkaška reprezentacija Srbije će se danas 10. septembra, sastati sa selekcijom Njemačke u velikom finalu ovogodišnjeg izdanja Mundobasketa.

Čekaju zlato 21 godinu

Srbija čeka zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu već 21 godinu, pošto je prethodna osvojena u Indijanapolisu, kada je Jugoslavija slavila protiv Argentine sa 84:77.

Finale će se pomno pratiti i u bh. entitetu Republika Srpska pa je Elektro-Bijeljina izdala saopćenje u kom kaže da će odložiti sve radove na trafo stanici, zbog utakmice. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Zanimljivo saopćenje

- Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Njemačke i velikog broja zahtjeva i molbi da se obezbijedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, "Elektro-Bijeljina" će odložiti najavljeni remont TS "Bijeljina III". Na taj način ćemo omogućiti našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta bit će u oktobru i mi ćemo na vrijeme obavijestiti naše kupce - ističu u svom saopćenju

Meč između Srbije i Njemačke je na programu od 14.40 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.