SLAVEN BELUPO

Poznati nogometaš imao sreće što je ostao živ nakon napada metalnom šipkom!

Stariji muškarac ubrzo se spustio na ulicu i s leđa metalnom šipkom udario nogometaša

Nogometaš Belupa neće konkurirati za predstojeći nastup protiv Osijeka. Sportske novosti

Avaz Sport

26.9.2019

Vijest se u četvrtak prije podne brzo proširila Koprivnicom, a potom i ostatkom Hrvatske i regije. Jer kad se igrač nogometnog prvoligaša nađe u pritvoru, onda je to svima zanimljivo. U konkretnom slučaju radi se o Muzaferu Ejupiju, 31-godišnjem napadaču Slavena Belupa, koji je u srijedu navečer uhapšen nakon ulične tuče u samom centru Koprivnice.

Fizički sukob

Koprivničko-križevačka policijska uprava o događaju u kojem je učestvovao Ejupi oglasila se  kratkim saopćenjem.

- U srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u ulici Antuna Nemčića u Koprivnici  došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac star 53 godine je zadobio teške tjelesne ozljede, a 31 i 32-godišnjak lakše. Dvije osobe su uhapšene i provodi se kriminalističko istraživanje - piše u policijskom saopćenju koje prenose zagrebačke "Sportske novosti".

U trenutku objave saopćenja kriminalističko istraživanje cijelog događaja još je bilo u toku, a policija je još trebala obaviti i konsultacije sa Županijskim državnim odvjetništvom.

Stoga smo se na prvu mogli osloniti samo na neslužbene informacije, prema kojima su se Ejupi (31) i njegov 32-godišnji šogor sukobili s jednim koprivničkim poduzetnikom (53), koji je na kraju završio u bolnici s teškim povredama, dok su dvojica mlađih muškaraca lakše povrijeđena.

Povod za brutalni obračun bilo je parkiranje. Šta se tačno dogodilo i koliko je Ejupi bio uključen u sukob, to su stvari koje utvrđuje policija. No, prema našim neslužbenim informacijama iz pouzdanih izvora, Ejupi je zapravo bio žrtva napada, a ne napadač. Naime, Ejupijev šogor parkirao je automobil na prilazu jednoj zgradi u centru grada u kojoj živi spomenuti 53-godišnjak.

Stariji muškarac ubrzo se spustio na ulicu i sleđa metalnom šipkom udario Ejupija koji je od siline udarca pao u nesvijest. Potom je reagirao Ejupijev šogor i povrijedio napadača koji je završio u bolnici, dok je policija dvojicu mlađih muškaraca spremila u pritvor. Ejupi je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja pušten na slobodu, a njegov šogor je zadržan iza rešetaka.

Van stroja

U ovom trenutku nije poznato šta je sa 53-godišnjakom i u kakvom se stanju nalazi, no moguće je da na kraju svega bude optužen za napad na Ejupija, koji je u takvom stanju da sigurno neće konkurirati za nastup protiv Osijeka. Povrede su okarakterizirane lakšima, no da je udarac šipkom bio nekoliko centimetara dalje, mogao je Ejupi i jako teško stradati. Moglo bi se čak reći da je sretan što je ostao živ...

Igrači Slavena Belupa u srijedu su bili slobodni, nakon što su u utorak na gostovanju sa 2:1 savladali trećeligaša Hrvace i plasirali se u osminu finala Kupa Hrvatske. Ejupi je u toj utakmici bio starter, asistirao je za izjednačujući pogodak Ivana Jajala, te je u 90. minuti promašio kazneni udarac. Makedonski napadač albanskog porijekla ovog ljeta se vratio u Slaven Belupo nakon tri godine provedene u Osijeku, kojem su ga "Farmaceuti" prodali za 400.000 eura.

NK Slaven Belupo: Nemamo dovoljno kvalitetnu informaciju

Nije tajna da se Ejupi u Koprivnici osjećao dobro, prihvaćeno i cijenjeno. Nikad nije bio sklon incidentima, živio je povučeno, sportski.

- S obzirom na veliki broj upita oko navodne umiješanosti našeg igrača u sukob koji se sinoć dogodio u Koprivnici, Nogometni klub Slaven Belupo ovim se putem želi obratiti javnosti. U ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnu informaciju što se točno dogodilo da bismo komentirali navedeni događaj. Nakon što saznamo sve detalje i nakon što nadležna tijela odrade svoj dio posla, ukoliko će biti potrebe za tim, klub će reagirati sukladno svojim pravilnicima - saopćeno je iz NK Slaven Belupo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.