NK ŠIROKI BRIJEG

Karačić: Novi igrači su se odlično uklopili

Prava smo klapa i nestrpljivo čekamo nastavak prvenstva, rekao je trener Širokobriježana

Karačić: Odličnu atmosferu među igračima malo je poremetila povreda Mateuša Zahare. NK Široki Brijeg

Piše: G. Šumar

12.2.2021

Trener nogometaša Širokog Brijega Toni Karačić ističe da su njegovi izabranici u Makarskoj imali idealne uslove za kvalitetnu regeneraciju ekipe.

- Radili smo intenzitetom treninga prilagođenom pripremnom razdoblju u kojem se trenutačno nalazimo, rekao je Karačić i dodao: 

- U Makarskoj smo imali idealne uvjete za kvalitetnu regeneraciju momčadi. Igrači kvalitetno rade, na visokoj su razini i evidentna je njihova želja za utakmicama. Novi igrači su se odlično uklopili, prava smo klapa i nestrpljivo čekamo nastavak prvenstva. Istina, odličnu atmosferu među igračima malo je poremetila povreda Mateuša Zahara (Mateusz Zachar), ali takve su situacije nepredvidive i svima se mogu dogoditi. Mene, ipak, raduje da se radi o pravom profesionalcu i on će vrlo brzo ponovno biti s nama, optimista je trener NK Široki Brijeg.

S druge strane, Zahar je istakao da je u dobrom raspoloženju nakon operacije.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Nestrpljivo čekam izlazak iz bolnice i početak rehabilitacije. Vjerujem da ću se uskoro vratiti treninzima s ekipom, kazao je napadač NK Široki Brijeg koji je jučer operisan u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.