NAPADAČ SE NIJE OGLASIO

PSG želi zadržati argentinsku zvijezdu, Mesi zabrinuo sve u klubu

Španska Marca, pozivajući se na dobro upućene izvore, istovremeno demantuje informaciju prema kojoj aktuelni Mesijev ugovor ima opciju automatskog produženja

Mesi možda ne pristane na produženje ugovora. AGENCIJE

M. K.

14.7.2022

Argentinski fudbalski majstor Leo Mesi (Messi), nakon prelaska iz Barcelone u PSG, obavezao se na vjernost francuskom timu na dvije godine.

Prva je odrađena, a u pariškom velikanu imaju namjeru da produže saradnju sa legendarnim napadačem, međutim pitanje je da li i on razmišlja u tom pravcu.

Naime, vodstvo PSG-a odlučilo je Argentincu na stol staviti ponudu o produženju ugovora do juna 2024. godine i pokušat će sve kako bi ga zadržali.

Španska Marca, pozivajući se na dobro upućene izvore, istovremeno demantuje informaciju prema kojoj aktuelni Mesijev ugovor ima opciju automatskog produženja.

Sve je sada u rukama argentinskog napadača, jednog od najboljih svih vremena.

Prema Marci Mesi nije spreman ovako rano donijeti odluku i šalje signale da je prerano za potpisivanje novog ugovora, što je u PSG sve zabrinulo.

Vrijeme će pokazati šta je odlučio Mesi, a neki sportski novinari, među njima i Fabricio Romano (Fabrizio), javljaju kako Mesi čeka Mundijal u Kataru da bi donio takvu odluku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.