KONFERENCIJSKA LIGA

Pogledajte kako je Armada napala navijače Đurgardena u centru Rijeke

Šveđani su, a prema dostupnim informacijama bilo je tu i žena, dakle - ne samo navijača, mirno sjedili u kafiću i posmatrali nastup džaz-dueta na terasi

Snimka incidenta na riječkom Korzu. SCREENSHOT

G. Š.

21.7.2022

U srijedu kasno navečer došlo je do navijačkog sukoba u centru Rijeke. U jednom od ugostiteljskih objekata na riječkom Korzu nastala je pometnja kada je 70-ak pripadnika riječke Armade odlučilo napasti stotinjak navijača švedskog Đurgardena, ekipe koja je na Kvarner stigla kako bi s Rijekom odigrala susret 2. pretkola Konferencijske lige na Rujevici (danas - 20.30 sati).

Šveđani su, a prema dostupnim informacijama bilo je tu i žena, dakle - ne samo navijača, mirno sjedili u kafiću i posmatrali nastup džaz-dueta na terasi. U jednom trenutku prema njima su počele letjeti baklje, na što su prema snimkama, Šveđani uzvratili bocama. Srećom, policija je čitavu srijedu, a i u četvrtak će do utakmice, pratiti grupu navijača Đurgardena po gradu, kako bi se ovakvi ekscesi izbjegli.

"Novi list" javlja kako je policija prije ovoga incidenta zadržala još dva autobusa švedskih navijača s oko 100-tinjak ljudi čime je spriječen još veći sukob.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.