(NE)PRAVEDNO OPTUŽEN

Junajtedova zvijezda se na Instagramu brani od optužbi za nasilje: Pravda će pobijediti

Antonija je prijavila policiji bivša djevojka Gabriela Kavalin zbog nasilja, prijetnji i tjelesnih povreda

Antoni: Brani se od optužbi. AP

N. H.

28.6.2023

Influenserka Gabriela Kavalin (Cavallin) nedavno je optužila za nasilje Antonija (Antony), fudbalera Mančester junajteda.

Ona je u razgovoru za brazilske medije detaljno opisala napade do kojih je došlo navodno prošle godine u Brazilu. 

Kavalin je izjavila da je pomislila da će umrijeti tokom tog napada, kao i da je dobila 40 šavova na grudima. Ona ga je prijavila brazilskoj policiji, a u optužnici je navela nasilje u porodici, prijetnje i tjelesne povrede. 

Antoni se na oglasio na društvenim mrežama i ispričao svoju stranu priče, objavio da je policiji dao iskaz, dodavši da je lažno optužen i da pati u tišini.

- Dosad sam šutio da ništa ne bi utjecalo na istragu, ali sve ovo vrijeme moja porodica i ja patimo u tišini. Uprkos tome što sam rođen i odrastao u siromašnoj zajednici, nikad nisam doživio ništa slično ovoj situaciju u kojoj je lažna optužba za napad rezultirala preuranjenom i nepravednom javnom osudom nekih - napisao je i dodao:

- Nakon završetka istrage moja će nevinost sigurno biti dokazana i pravda će pobijediti – stoji u objavi brazilskog fudbalera. 

Objava Antonija na Instagramu. Screenshot/Instagram

Antoni je prošle godine stigao za 95 miliona eura u Junajted iz Ajaksa, čime je postao drugi najskuplji igrač u historiji kluba. U prvoj sezoni je skupio 47 nastupa, a zabilježio je 10 golova i pet asistencija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.