I DALJE IM VJERUJE

Predsjednik Fenerbahčea posjetio trening "žuto-plavih": Džeko i saigrači obećali pobjedu

Prouzrokovali smo mnogo tužnih dana našim navijačima u prethodnih nekoliko susreta, a to sigurno nismo željeli, kazao je Džeko

Džeko: Obećao pobjedu predsjedniku Fenera. Fenerbahce

N. H.

4.12.2023

Ali Koč (Koc), predsjednik Fenerbahčea, posjetio je fudbalere "žuto-plavih" na treningu, koji je došao poslije teškog poraza od Norsjelanda (6:1). 

Koč je održao sastanak s njima u trening centru kluba, te im pružio podršku uoči nadolazećih susreta.

- Počeli smo sezonu sa 19 pobjeda u 19 mečeva. Svjesni smo vaših kvaliteta i uprava vam vjeruje. Nemam sumnje da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Na kraju sezone ćemo zajedno slaviti osvajanje titule prvaka Turske - kazao je Koč, pa se obratio treneru Ismailu Kartalu: 

- U fudbalu se uvijek dešavaju nesreće, igrali smo teške utakmice zaredom, ali morate da znate da stojimo iza vas. Vjerujemo vam kao i prvog dana i ne sumnjamo da ćemo zajedno prebroditi ovaj težak proces.

Nakon ovog sastanka, trener Kartal je održao sastanak s fudbalerima, na kojem su kapiteni Edin Džeko, Dušan Tadić, Mert Hakan Jandaš (Yandas) i Irfan Džan Kahveči (Can Kahveci) obećali pobjedu protiv Sivaspora.

- Prouzrokovali smo mnogo tužnih dana našim navijačima u prethodnih nekoliko susreta, a to sigurno nismo željeli. Na nama je da se oporavimo od ovoga. Pobijedit ćemo Sivaspor i krenuti dalje. Obećavamo vam - rekli su fudbaleri Fenera. 

Podsjetimo, Fenerbahče u 14. kolu turske Superlige igra protiv Sivaspora večeras od 18:00 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.