EVROPSKO PRVENSTVO

Obrvan ostao bez dva igrača: Upitan i Burić

Za razliku od prva četiri dana priprema, sada imamo dva igrača koja su otpala zbog povreda, rekao je selektor naše rukometne reprezentacije

Ivica Obrvan. Arhiva

Piše: G. Š.

28.12.2021

Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila je pripreme za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 13. do 30. januara u Mađarskoj i Slovačkoj. 

- Za razliku od prva četiri dana priprema, sada imamo dva igrača koja su otpala zbog povreda, rekao je selektor naše rukometne reprezentacije Ivica Obrvan i dodao:

-  To su Pavlović i Vegar. Imamo problem sa Senjaminom Burićem, koji je povrijeđen u utakmici svog Skjerna i još je neizvjesno šta će biti s njim. Trenutno ne može trenutno trenirati.

Naknadni poziv dobio je pivot Ademara Dragan Šoljić.

- Atmosfera je sjajna. Lagano slažemo neke ideje u odbrani i u napadu te dosta dobro to funkcioniše. Nemamo problema sa koronavirusom, što je dobra stvar, jer ostale reprezentacije imaju tu vrstu problema. Očekujem da nastavak priprema protekne u ovoj atmosferi. Moram pohvaliti sve igrače koji su tu, kako se ponašaju i treniraju, samo da se tako nastavi, naglasio je Obrvan  i pohvalio mlade igrače koji su se, kako kaže, sjajno uklopili u tim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.