LIGA EVROPE

Rade Krunić prokomentarisao gnusno vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića

Kada je ovako prazan stadion, sve se čuje

G. Šumar

Ibrahimović: Pomogao i Srbiji, ali...

Foto: SempreMilan


Naš fudbalski reprezentativac Rade Krunić (27), koji je sinoć bio starter u duelu Lige Evrope Crvena zvezda - Milan 2:2, prokomentarisao je vrijeđenje gnusno vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi. 

- Kada je ovako prazan stadion, sve se čuje. Čuje se svaka riječ trenera, pa je normalno i da se ovo malo ljudi u loži čulo. Naročito kod ovog posljednjeg kornera i gola, kazao je Krunić.

- Naravno da smo razočarani konačnim rezulatom. Imali smo prednost od 2:1 i igrača više, ali... Zvezda je pokazala da je stvarno dobar tim. U neku ruku ovo je za nas pozitivan rezultat, jer revanš igramo kući. Imamo prednost zbog dva gola koja smo postigli u gostima, zaključio je Krunić.

Podsjetimo, trenutno najbolji fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović odazvao se na poziv Dejana Stankovića da pomogne Srbiji 2014. godine kada su naše istočne komšije, ali i cijeli region, zadesile velike poplave. Dogovor je bio da Stanković ne iznosi ništa u medije o donaciji, apostrofiraju srbijanski mediji. Međutim, ta informacija je procurela i saznalo se za human gest Bosanca sa švedskim sportskim državljanstvom...

Više o temi Rade Krunić

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na