EURO 2020

Traže se preostala dva putnika u polufinale: Englezi favoriti protiv Ukrajine, Dancima kladionice daju više šansi protiv Češke

Bit će interesantno vidjeti kako će se Englezi snaći u Rimu, jer su dosadašnje utakmice igrali na Vembliju te praktično bili domaćini

A. Ka.

Engleska bez primljenog gola

Foto: Agencije


U okviru četvrtfinala Evropskog prvenstva danas se traže preostala dva putnika u polufinale.

Češka i Danska će od 18 sati u Bakuu odmjeriti snage. Iako je tradicija na Češke, jer su od 25 međusobnih susreta Danci bili bolje svega dva puta, kladionice veće šanse daju Danskoj.

U 21 sat u Rimu igraju Ukrajina i Engleska. Ukrajinci su samim plasmanom među osam najboljih selekcija Evrope napravili mnogo. S druge strane, Englezi na krilima velike pobjede na starim rivalima Njemačkom traže prolazak u polufinale.

Engleska je ujedno jedina selekcija koja do sada nije primila gol na Euru. Međutim, bit će interesantno vidjeti kako će se snaći u Rimu, jer su dosadašnje utakmice igrali na Vembliju te praktično bili domaćini.

"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Kladionica Mozzart na pobjedu Češke daje kvotu 3,35, dok je kvota na pobjedu Danske 2,30. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

Kladionica Mozzart na pobjedu Ukrajine daje kvotu 7,25, dok je kvota na pobjedu Engleske 1,52. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

NA VRH

Podijeli članak na